U VARAŽDINU POČELO SUĐENJE PEDOFILU: Dovodio svoje unuke na veronauku, pa dok ih je čekao bludničio nad devojčicama starim 7 i 8 godina!
Foto: Profimedia

DEDA IZ PAKLA

U VARAŽDINU POČELO SUĐENJE PEDOFILU: Dovodio svoje unuke na veronauku, pa dok ih je čekao bludničio nad devojčicama starim 7 i 8 godina!

Hrvatska -

U Varaždinu je počelo suđenje muškarcu (65) koji je mesecima bludničiio nad tri devojčice stare 7 i 8 godina.

Taj perverznjak je dovodio dvoje unučadi na časove veronauke, a dok su oni bili na času, on je te devojčice stavljao u krlo, pa ih je dodirivao po telu i intimnim delovima.

Sve to se događalo u kući koju je nadležna župra unajmila da bi tu držala časove veronauke za decu.

Optužnica protiv njega podignuta je u junu, pošto se jedna od zlostavljanih devojčica požalila mami da je deda drugara s veronauke već mesecima dira po telu i intimnim delovima, a njoj je neprijatno. Dete je mami ispričalo da deda isto to rad još dvema njenim drugaricama s veronauke, pa je majka pod hitno obavestila roditelje te dve devojčice, a onda su zajedno otišli u policiju.

Istragom je utvrđeno da je zlikovac zlostavljao devojčice od septembra 2017. godine do kraja aprila 2018. Svedoci su policijskim inspektorima ispričali da su stvarno primetili da je taj čovek povremeno izdvajao iz grupe tri devojčice, a jedan je video i da mu jedna od njih sedi u krilu.

Sad mu se sudi za krivično delo bludničenja nad detetom mlađim od 15 godina za šta je, ako bude proglašen krivim, predviđena zatvorska kazna u trajanju od 6 meseci do 5 godina.

Kurir.rs/Varaždinski.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track