CIRKUS U HRVATSKOM SABORU! SVAĐAJU SE I PSUJU KAO KOČIJAŠI: Dobili ste nogu u gu.icu, što se sada bojiš?! Mrš! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

PALE TEŠKE REČI

CIRKUS U HRVATSKOM SABORU! SVAĐAJU SE I PSUJU KAO KOČIJAŠI: Dobili ste nogu u gu.icu, što se sada bojiš?! Mrš! (VIDEO)

Hrvatska -

Sinoć je u hrvatskom saboru bilo burno. Atmosfera se usijala između poslanika Mosta Nikole Grmoje i Hrasta Hrvoja Zekanovića, a sve je počelo povredom poslovnika koju je prijavio Miro Kovač, a zatim se Zekanović razljutio i rekao da mu Grmoja, koji krši poslovnik, strašno ide na živce.

"Moram reći na početku da mi strašno ide na živce kolega Grmoja koji na ovaj način krši poslovnik. Kolega, meni je bila upućena replika, a ne vama. Znači, ja odgovaram, ne vi. Je li vam jasno to? Čisto malo da pogledate to", rekao je Zekanović.

Grmoja mu je uzvratio rekavši da mu se obratio "jako nekorektno".

"Znači uopšte vam se nisam obraćao. Kada govorite o tome zašto sam ja, ja sam izašao na izbore, sam sa Mostom, dobio poverenje hrvatskih građana, a vi ste s ovim čovekom ovde, evo vas na slici, pogledajte, s Andrejem Plenkovićem, vidi vas ovde kako ste simpatični vas dvojica. Nešto je Plenković bolje izgledao nego sada. Tako da nemojte vi meni govoriti šta sam ja i ko sam ja", odgovorio mu je Grmoja.

"Drago mi je da izgledam jednako dobro kao što sam izgledao i pre 3 godine, 2 i po godine kad je bila kampanja. Baš smo dobro ispali, ona slika ispred katedrale s palcima. Sjajno! Za razliku od vas, ja sam Plenkoviću rekao 'Ne', a vas je oterao, dao vam korpu. Da je bilo po vama vi biste bili mali, dobri, još biste imali svoje ministre, ali ne možete, jer ste dobili nogu u guzicu", rekao je Zekanović.

Dvojica poslanika su nastavili da se svađaju pa su prekidali reč drugih poslanika.

"Što se sada bojiš?", poručio je Grmoja.

"Mrš!", dobacio mu je Zekanović, nakon čega je zaradio opomenu i izbačen je iz sale.

Na snimku se vidi i kako Zekanović i Grmoja sede jedan pored drugoga i nešto pričaju, a čini se da je Grmoja pozvao Zekanovića da raspravu nastave napolju.

Kurir.rs/ Slobodna-bosna.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track