Najnovije vesti

SKANDAL U PULI! Učenik na času gurao ruke u gaćice devojčici, profesor MRTAV HLADAN GLEDAO! Direktorka htela da ga sačuva od otkaza i ODMAH SMENJENA!
Foto: Profimedia

KAP PRELILA ČAŠU

SKANDAL U PULI! Učenik na času gurao ruke u gaćice devojčici, profesor MRTAV HLADAN GLEDAO! Direktorka htela da ga sačuva od otkaza i ODMAH SMENJENA!

Hrvatska
12:39h

Školski odbor Medicinske škole u Puli smenio je direktorku škole Gordanu Ćoso i postavio v.d. direktorke, ali ona je ipak došla na posao i stavila do znanja da ne priznaje odluku o smeni!

Kako Glas Istre saznaje od jednog člana Školskog odbora, direktorka je smenjena zato što štiti i pokriva jednog profesora koji već godinama pravi probleme u kolektivu - kasni na nastavu ili uopšte ne dolazi, a najnoviji skandal dogodio se na njegovom času, kad je jedan učenik seksualno zlostavljao koleginicu, a taj profesor nije reagovao.

"Prema tvrdnjama jedne učenice, došlo je do seksualnog uznemiravanja, a navodno ju je kolega iz razreda na satu pipkao i zavlačio joj ruke u gaćice i grudnjak. Kad je devojčica roditeljima prenela šta se dogodilo, direktorka je, uz saglasnost Školskog odbora, donela odluku o vanrednom otkazu dotičnom profesoru. Međutim, nekoliko dana kasnije direktorka je htela da povuče odluku o otkazu i vrati profesora na posao, sa čim se Školski odbor nije složio. Školski odbor je izgubio poverenje u direktorku posle tog njenog poteza, tim više što protiv tog profesora postoje i ranije opomene i pritužbe, a direktorka mu već duže vreme 'gleda kroz prste'. Zbog toga je Školski odbor 16. novembra doneo odluku o smeni direktorke, ali izgleda da Gordana Ćoso to ne želi da prihvati", kaže taj izvor.

Kurir.rs/Glas Istre

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...