MALA MOJA, TI U PLAVOJ BLUZI, PRIĐI BLIŽE PA MI SE... Najpoznatiji hrvatski bećar zbog pevanja policajki ide OPET NA SUD!
Foto: Printscreen/ Facebook

PRETI MU ROBIJA!

MALA MOJA, TI U PLAVOJ BLUZI, PRIĐI BLIŽE PA MI SE... Najpoznatiji hrvatski bećar zbog pevanja policajki ide OPET NA SUD!

Hrvatska -

Branimiru Čolakoviću iz Valpova u Hrvatskoj počinje danas ponovljeno suđenje zbog bećarca kojeg je pevao pred policajkom Marijom Iličić na manifestaciji "Ljeto valpovačko" 2015.

Valpovački "bećar" mora ponovno na sud zbog pevanja bećarca pred policajkom.

Čolaković je bio u povorci folkloraša kao član KUD iz Valpova, a policajka Iličić u obezbeđivanju povorke.

Zapevao je sporni stih koji glasi: "Ajoj mala, ti u plavoj bluzi, priđi bliže pa mi se nag..." dok je prolazio u blizini nje zbog čega je završio na prekršajnom sudu u Valpovu jer je PP Belišće smatrala da je uvredio službenu osobu i ogrešio se o ravnopravnost polova.

Prvom presudom iz novembra 2015. oslobođen je krivice jer se, kako je smatrao valpovački sud, nije moglo sa sigurnošću utvrditi da se obratio upravo policajki Iličić.

Međutim, tri godine kasnije Visoki prekršajni sud poništio je oslobađajuću presudu i mladog "bećara" vratio na sud. Preti mu i do 30 dana zatvora.

"Očekujem ponovno oslobađajuću presudu, za nas je to jedina prava presuda, ništa drugo osim toga nas ne zadovoljava. Iznenadilo nas je što je presuda poništena, ne znam šta da kažem", rekao je uoči suđenja Branimir Čolaković.

Kurir.rs/ Vecernji.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track