UŠUNJAO SE U KUĆU, PA ZAKLAO ROĐAKE NA SPAVANJU: Policija našla ključni dokaz u kanti za smeće i rasvetlila zločin u Zagrebu
Foto: Facebook/Printscreen

brutalno dvostruko ubistvo

UŠUNJAO SE U KUĆU, PA ZAKLAO ROĐAKE NA SPAVANJU: Policija našla ključni dokaz u kanti za smeće i rasvetlila zločin u Zagrebu

Hrvatska -

Damir Minković (35) osumnjičen je da je ubio svoju tetku Maricu Minković (76) i njenog pastorka Sinišu Minkovića (50) u Zagrebu pre 3 dana.

Policija sumnja da je Minković ušao u njihovu porodičnu kuću dok su spavali i nožem im prerezao vratove. Potom se vratio u svoju kuću, a sutradan ujutru je napustio naselje Struge i pobegao iz zemlje.

Uhapšen je juče na graničnom prelazu Bajakovo na putu iz Beograda gde je navodno otišao na dan ubistva. Posle ispitivanja je završio u pritvoru.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo uhapšen je nakon što je policija pronašla tragove DNK na nožu koji je pronađen u kontejneru nedaleko od mesta zločina, prenosi 24sata.hr.

Minković je već poznat policiji zbog pljačke nakita vrednog tri miliona kuna iz zlatare u Zagrebu 2010. godine. Za to krivično delo odležao je šestogodišnju zatvorsku kaznu.

Mediji su nagađali da bi motiv ubistva mogao da bude ušteđevina koju je ubijena Marica Minković imala od pokojnog supruga i novac od prodaje porodične kuće na Kajzerici.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja