MONSTRUOZAN ZLOČIN ZGROZIO HRVATSKU: Zaklao strinu i njenog sina i odjurio u Beograd devojci, a ono što joj je poručio sve je šokiralo!
Foto: printscreen Facebook

stravično

MONSTRUOZAN ZLOČIN ZGROZIO HRVATSKU: Zaklao strinu i njenog sina i odjurio u Beograd devojci, a ono što joj je poručio sve je šokiralo!

Hrvatska -

ZAGREB - Damir Minković (35) je na spavanju zaklao svoju strinu Mariju Minković (77), i njenog posinka Sinišu (50) u njihovom stanu u zagrebačkom naselju Strugama.

Zagrebačka policija je od kada se u subotu dogodio zločin, danonoćno prikupljala tragove i prekopavala kontejnere u potrazi za nazubljenim nožem oštrice od 19 santimetara. Konačno su sklopili kockice ovog monstrouznog ubistva.Ono što dodatno zgrozilo javnost su njegove reči koje je uputio svojoj devojci.

"Ja ću se vratiti. Ne brini se. Eto me kod tebe za par dana", rekao je Minković svojoj devojci, koju je posetio u Beogradu samo nekoliko sati posle ubistva.

Milinkoviću je sud odredio jednomesečni pritvor. Ono što sve buni jeste činjenica da novac u kući i sa računa nije diran, pa je koristoljublje isključeno kao motiv. U pretresu stana ubice pronađene su kaplice krvi u u predsoblju za koje je utvrđeno da pripadaju njegovoj strini.

foto: printscreen Facebook

Oduzeto mu je i više raznih predmeta, pa i tri samurajska mača s kojima se fotografisao za Fejsbuk.

Nož kojim je izvršen zločin policija je pronašla u kontejneru na okretnici autobusa i to zahvaljujući dojavama komšija koje su ga videle da unezveren ide do kontejnera u sedam ujutru.

Najpre je zaklao strinu koja se otežano kretala, aonda i njenog sina koji je bio sa posebnim potrebama. Minković se zatim ukrcao na autobus i otišao u Beograd kod devojke. Uhapšen dok s evraćao iz Beograda kada se autobus zaustavio na graničnom prelazu Bajkovo. Prema izjavama komšija i policije, on je od ranije poznat policiji zbog više prekršaja.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track