KO NA FILMU! HRVATSKA POLITIČARKA SE ZALJUBILA U SRPSKOG KONOBARA:  Beograđanin spakovao kofere i preselio se u Zagreb! Ovako je Milanka Opačić osvojila 10 godina mlađeg Nemanju! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Facebook

ljubav ne zna za granice

KO NA FILMU! HRVATSKA POLITIČARKA SE ZALJUBILA U SRPSKOG KONOBARA: Beograđanin spakovao kofere i preselio se u Zagreb! Ovako je Milanka Opačić osvojila 10 godina mlađeg Nemanju! (FOTO)

Hrvatska -

Hrvatski mediji ovih dana bruje o vezi poslanice Milanke Opačić (50), bivše potpredsednice Vlade i ministarke socijalne politike sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem (40).

Kako se Opačićeva tokom svoje dugogodišnje političke karijere gotovo nikad u javnosti nije pojavljivala u društvu muškaraca, osim sa stranačkim kolegama, mnoge je iznenadilo kad je na humanitarni bal Crvenog krsta u Zagrebu stigla u društvu javnosti nepoznatog markantnog pratioca.

Reč je o 10 godina mlađem Nemanji Gospaviću iz Beograda koji trenutno radi kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću u središtu Zagreba.

Ljubav je navodno planula u Dubrovniku, tačnije u dubrovačkom restoranu u kojem je radio kao konobar.

Nasmešena Opačićeva je za hrvatske medije ispričala kako se par upoznao i kako su se posle svega nekoliko meseci poznanstva odlučili na tako veliki životni korak - njegovo preseljenje u Zagreb. Trenutno je, navodno, zaposlen kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

Kurir.rs/ Tportal.hr

Foto: Facebook/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track