ISPOVEST MAJKE PRETUČENE DEVOJKE IZ ZADRA: Prete nam krvavim Božićem, monstrum nam živi u komšiluku! Daruvarac slavio slobodu!
Foto: Facebook/Printscreen

sumanuto

ISPOVEST MAJKE PRETUČENE DEVOJKE IZ ZADRA: Prete nam krvavim Božićem, monstrum nam živi u komšiluku! Daruvarac slavio slobodu!

Hrvatska -

Pojavile su se i informacije da je Darku Kovačeviću Daruvarcu sinoć priređeno slavlje za izlazak, piše RTL.

"Radilo se o jedno 10-ak osoba koji su ono priredili jedno slavlje za njega, za njegov izlazak", kaže Ivica Basar, prijatelj pretučene devojke.

"Taj nažalost sotonistički čin se održao, jer ja to ne mogu drugačije nazvati. Teško mi pada činjenica da neko ko ima dete slavi izlazak nekoga ko je naudio tuđem detetu", dodaje Ana Gurlica, majka pretučene devojke.

Prvu noć Daruvarčeve slobode i činjenicu da živi svega 300-ak metara dalje, žrtva i njena porodica su teško podnele.

"Dosta nas je strah, bez obzira što je policija ispred zgrade konstantno. Nije spavala, prima pretnje i dalje i sad je primila pretnju preko Instagrama, s lažnih profila i tako dalje. Pisali su nam da ćemo imati krvavi Božić", kaže Ana Gurlica, majka pretučene devojke.

Iako je skoro ubio tinejdžerku u zadarskom kafiću, juče je u pratnji policije izašao iz pritvora jer je prošlo šest meseci. On je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda, a za što je maksimalni pritvor pola godine.

Kovačević je, da podsetimo, u junu u kafiću na zadarskoj Meladi brutalno pretukao 18-godišnjakinju. Tinejdžerku je tukao pesnicama i nogama gotovo pola sata. Nesrećnu je devojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića.

Kurrir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track