HADEZEOV BAHATI DIREKTOR VEĆ JE ZBRINUT: Slupao službeni auto, pa na drugo direktorsko mesto!
Foto: Bolja Kostrena, KD Kostrena

IZ FOTELJE U FOTELJU

HADEZEOV BAHATI DIREKTOR VEĆ JE ZBRINUT: Slupao službeni auto, pa na drugo direktorsko mesto!

Hrvatska -

Tomislav Matić, odlazeći direktor Komunalnog društva Kostrena, dao je ostavku i na tu funkciju i na funkciju predsednika HDZ Kostrena posle saobraćajne nesreće koju je izazvao, a već je dobio direktorsku fotelju u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra.

Matić je u noći između četvrtka i petak službenim autom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su lakše povređene dve osobe i uništen automobil kostrenske komunalne službe.

On je juče popodne dao neopozivu ostavku na mesto direktora KD Kostrena, ali i na mesto predsednika kostrenskog ogranka HDZ jer, kako kaže, njegov postupak nije primeren osobi koja obavlja javnu dužnost. Matić, međutim, negira da je pobegao s mesta nesreće.

"Zahvalan sam jer je sve prošlo samo s materijalnom štetom i nekoliko modrica i šavova, a kako sam već naveo, prihvatam odgovornost za sve pravne i materijalne posledice koje mogu nastati zbog mojih postupaka", kaže on.

Međutim, Matić je na vreme zbrinut - 1. januara 2019. godine počinje da radi u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra. Kao direktor.

Kurir.rs/Novi list.hr

Foto: Nova Kostrena, KD Kostrena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track