KRVAVI OBRAČUN TINEJDŽERA U HRVATSKOJ: Kamper (17) nožem kasapio vršnjaka, niko ne zna razlog
Foto: Twitter/Printscreen

strava

KRVAVI OBRAČUN TINEJDŽERA U HRVATSKOJ: Kamper (17) nožem kasapio vršnjaka, niko ne zna razlog

Hrvatska -

Telo mladića (17) je ležalo u blatnom jarku u Kupincu pored Jastrebarskog. Kad su prvi ljudi došli do njega, nisu ga mogli prepoznati jer mu je glava bila puna rana.

Kako nezvanično saznaje 24sata.hr, drugi 17-godišnjak sekao ga je i ubadao po glavi i rukama sve dok jadnik nije izdahnuo. Nakon što je shvatio što je napravio, napadač je navodno pokušao da naudi i sebi. U tome su ga sprečili drugi ljudi. Mladić je na kraju završio u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Šta su ta dva mladića uopće radili u polju nikome nije jasno. Nezvanično, preminuli mladić je sa severa Hrvatske i ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog.

Napadač je iz okoline Jastrebarskog pa je verovatno dobro poznavao kraj. Prema količini stvari, koje su našli u polju, istražiteljima je izgledalo kao da su imali nameru da kampuju. Tu su našli hranu, piće, cigarete, računar, mobilne i lične stvari.

"Došlo je jako puno policije. Potegnuli su i iz Zagreba i još istražuju sve. Zasada samo možemo da nagađamo što im je bilo u glavi. Ne znamo jesu li pili ili se drogirali", pričaju meštani koje je zaprepastilo ovo verovatno prvo ubistvo u tom mestu.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track