BIVŠI TUĐMANOV SAVETNIK ODBIO DA RADI ZA KOLINDU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam pristao! To bi bio skok sa konja na magarca!
Foto: Youtube/Printscreen

kaže da je radio u mnogo ozbiljnijem kabinetu

BIVŠI TUĐMANOV SAVETNIK ODBIO DA RADI ZA KOLINDU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam pristao! To bi bio skok sa konja na magarca!

Hrvatska -

Hrvatski voditelj Velimir Bujanec u poslednjoj emisiji ugostio je bivšeg savetnika predsednika Franje Tuđmana, Slavena Leticu, koji je, kako su istakli, dva meseca proveo u Americi.

Letica kaže da ta zemlja koja uopšte nema Hrvatsku u fokusu. Za to, konstatovao je, nije kriva američka administracija nego “nesposobna hrvatska diplomatija”.

Letica je pričao o svom novom eseju koji upravo završava i uglavnom se koncentrisao na kritikovanje premijera Plenkovića.

O predsednici nije želeo mnogo da govori, kazao je u početku.

“Ja poštujem institucije i ne bih hteo sada da govorim ništa protiv predsednice, jer je ona dama koja je napravila dosta grešaka na sopstvenu štetu”, rekao je.

Ali onda ipak nije izdržao, pa je nastavio.

Predsednica je Letici svojevremeno ponudila mesto savjetnika, kazao je Velimir Bujanec, što je profesor potvrdio: “To je tačno. Ponudila mi je mesto savetnika uoči Uskrsa 2017. godine. Predsednica je tada popunila svoj savetnički tim i ponudila je konkretne pozicije meni, Nenadu Bakiću i Branku Lustigu. Već sam jednom radio u Kabinetu predsednika koji je ipak bio ozbiljniji pa mi se činilo da bi to za mene bilo skakanje s konja na magarca!”.

Kurir.rs/Slobodna-bosna.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track