PENZIONER INTERNET ZVEZDA DOBIO PONUDU ZA POSAO: Toni ponovo postaje maneken u 82. godini! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/Jutarnji list

HIT!

PENZIONER INTERNET ZVEZDA DOBIO PONUDU ZA POSAO: Toni ponovo postaje maneken u 82. godini! (VIDEO)

Hrvatska -

Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet zvezda zbog videa u kom objašnjava kako grip ne postoji ako čovek vežba i zdravo živi, još jednom je dokazao da je trenutno najtraženija osoba u Hrvatskoj.

Brojni mediji sjatili su se u zagrebački kvart Travno ne bi li uhvatili tog penzionera koji je preko noći postao popularan i uhvatili deo njegove mudrosti o vežbanju i životu. Toniju mobilni telefon ne prestaje da zvoni, a među brojnim pozivima našao se i jedan od Nenada Bakića, predsednika Uprave Varteksa.

"Oduševljen sam njegovim izjavama i njegovom pojavom i rado bismo ga obukli u naša nova odela i reaktiviramo kao manekena. Ako bude zadovoljan, rado bismo s njim sarađivali na revijama", rekao je Bakić.

Toni je ovu iznenadnu vest primio s osmehom, a ponudu prihvatio sa zadovoljstvom. Novinaru Jutarnjeg lista ispričao je da u njegovo vreme manekeni nisu imali agente, nego su sami sklapali poslove po zagrebačkim kafićima.

"Uveče bismo se našminkali, obukli najbolja odela i zaputili se na glavna šminkerska mesta. Većinom smo išli u kafić 'Čarli', koji je nekad imao Mirko Braun Čarli, bivši fudbaler Dinama. Tamo bismo se pokazali i razni direktori bi nam prišli i pitali da li želimo da reklamiramo njihove proizvode", prisetio se.

Ispričao je i da je u mlađim danima sarađivao i sa hrvatskim modnim kreatorom Josipom Rikardom Gumzejom, modnom kreatorkom Tihanom Harapin Zalepugin, a imao je i nekoliko nastupa u filmu i televiziji. Što se tiče modnih odabira, uvek je najviše voleo odela i kapute. Naravno, novinar nije mogao da odoli da ga ne pita za savet o tome kako treba živeti.

"Svaki muškarac, prvo, treba da bude zdrav. Drugo, zdravlje nije lako dobiti, treba paziti na sebe, doteraj se, umij se tako da te ljudi gledaju normalno. Neki put i odelo čini čoveka, pre nego što kreneš negde moraš da se doteraš, da budeš uredan tako da svima budeš drag i simpatičan", zaključio je Toni.

Kurir.rs/B92/Jutarnji.hr

Foto: Printscreen YouTube/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track