SPREMA VAM SE PAKAO! SADA SE, MALA, PRIPREMI ZA SMRT: Devojci koju je unakazio monstrum iz Zadra stižu jezive pretnje!
Foto: Printscreen Facebook

opasno

SPREMA VAM SE PAKAO! SADA SE, MALA, PRIPREMI ZA SMRT: Devojci koju je unakazio monstrum iz Zadra stižu jezive pretnje!

Hrvatska -

Ana Gurlica, majka Daruvarčeve žrtve Lorene, na Fejsbuku je objavila novu pretnju koju je, kako je potvrdila u kratkom razgovoru, dobila njena ćerka.

Daruvarčeva žrtva i njena majka trenutno su u prostorijama policije, potvrđeno je Indeksu iz zadarske policije. Policajci rade na primanju krivične prijave zbog pretnji, nakon čega će uslediti policijski uviđaj.

Pretnja je Loreni stigla danas nešto pre 18 sati na Instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bićeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabraću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imaćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'nervni slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro. Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u pretnji.

Ana Gurlica, koju su kratko telefonski kontaktirali mediji, rekla je da se trenutno nalazi u policiji.

"Da, primamo pretnje. Upravo sam na policiji", rekla je kratko za Indeks vidno uznemirena majka Daruvarčeve žrtve.

Podsetimo, Darko Kovačević Daruvarac, nasilnik koji je brutalno i zamalo nasmrt pretukao tinejdžerku Lorenu Gurlicu, u nedelju izlazi na slobodu, potvrđeno je i iz suda. Indeksu je sada potvrđena i informacija da Daruvarac na slobodu izlazi bez ijedne mere opreza.

Nasilnik koji je brutalno mlatio tinejdžerku će se tako bez ikakvog problema moći približiti žrtvi, ali i otići u Bosnu i Hercegovinu, čiji je državljanin, i tamo i ostati i tako izbeći izdržavanje kazne u Hrvatskoj.

Daruvarčev advokat Boris Radman pojasnio je kako su mere opreza ukinute pje nešto manje od mesec dana, kada je Kovačeviću određen zatvor jer je osuđen na više od pet godina zatvora.

"Kada mu je određen obligatorni istražni zatvor, nisu ukinute mere opreza. Bile su aktuelne mere opreza i istražni zatvor. To ne ide jedno s drugim. Mi smo još tada, kada mu je određen istražni zatvor, dali zahtev da se te mere ukinu i one su i ukinute", kazao je za Indeks Radman.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track