TINEJDŽERKI KOJU JE PRETUKAO MONSTRUM IZ ZADRA PRETIO KLINAC (17): Izabraću koju ću prvo upucati pa je*at vam mater u p...
Foto: Facebook/Instagram

PRONAŠLI GA

TINEJDŽERKI KOJU JE PRETUKAO MONSTRUM IZ ZADRA PRETIO KLINAC (17): Izabraću koju ću prvo upucati pa je*at vam mater u p...

Hrvatska -

Zadarska policija uhapsila je osobu koja je stravično pretila Loreni Gurlici (18), tinejdžerki koju je prošle godine gotovo nasmrt pretukao zadarski monstrum Darko Kovačević Daruvarac.

"Maloletnik star 17 godina priveden je zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela pretnje putem društvenih mreža. U toku su uviđaji na osnovu kojih ćemo utvrditi činjenice", rekao je Boro Mršić, šef zadarske kriminalističke policije.

Upitan da li je maloletnik povezan s Darkom Kovačevićem Daruvarcem, Mršić kaže kako policija do sada nije utvrdila njegovu povezanost s bilo kojim počiniteljem drugih krivičnih.

Ana Gurlica, Lorenina majka, podelila je na društvenim mrežama jezivu pretnju smrću koju je celoj njenoj porodici uputio čovek koji se potpisao kao "prijatelj Daruvarca". Majka je to odmah prijavila policiji.

foto: Printscreen

Inače, hrvatska javnost je zgrožena zbog toga što će Daruvarac u nedelju izaći na slobodu jer mu ističe pritvor. On je nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja devojke, ali po hrvatskom zakonu do pravosnažnosti presude može da ostane u pritvoru najviše jednu šestinu istražnog zatvora, a to je mesec dana.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen Facebook, printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track