MAJKA PRETUČENE DEVOJKE: Društvo je bolesno, a Daruvarac i ova država neka idu dođavola!
Foto: Youtube/Printscreen

ogorčena

MAJKA PRETUČENE DEVOJKE: Društvo je bolesno, a Daruvarac i ova država neka idu dođavola!

Hrvatska -

Majka pretučene Zadranke (18) u kratkom je razgovoru kazala kako je njena misija da izvuče Lorenu "iz ovog bolesnog društva", pa je zamolila novinare da je više ne zovu.

"Moja misija je da dete izvučem iz ovog bolesnog društva. Što se njega tiče, neka ide lepo dođavola - on i država u koju se uselio! I ne zovite nas više. Hvala, razumite me", kazala je Ana Gurlica.

Inače, u organizaciji Građanske inicijative danas se na Narodnom trgu održao još jedan protest zbog puštanja na slobodu Darka Kovačevića Daruvarca, nasilnika koji je brutalno premlatio tinejdžerku Lorenu Gurlicu.

Podsetimo, Daruvarac u nedelju izlazi na slobodu. Nasilniku koji je brutalno premlatio tinejdžerku je tako ukinut istražni zatvor iz koga izlazi po sili zakona potpuno slobodan, bez ikakvih mera opreza. Daruvarac će moći da se približi žrtvi, u čijoj neposrednoj blizini i živi, neće morati da se javlja u policiju, a vratiće mu i pasoš. Najgore od svega, Daruvarac će moći i da napusti zemlju i ode u Bosnu i Hercegovinu, čiji je takođe državljanin.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track