VI STE, BRE, NEOSTVARENI I NEIŽIVLJENI P.DERI, A SVE VAS KAO SRBI UGROŽAVAJU: Pupovac žestoko isprozivao Hrvate usred Sabora! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

ODGOVOR NA PROVOKACIJE

VI STE, BRE, NEOSTVARENI I NEIŽIVLJENI P.DERI, A SVE VAS KAO SRBI UGROŽAVAJU: Pupovac žestoko isprozivao Hrvate usred Sabora! (VIDEO)

Hrvatska -

Poslanik hrvatskog Sabora Milorad Pupovac održao je žestok govor na sednici na kojoj se raspravljalo o verodostojnosti potpisa za referendum.

Radi se o referendumu koji želi da organizuje inicijativa “Narod odlučuje“, kojim se želi incirati promena izbornog zakona.

Kako su preneli hrvatski mediji, Pupovac je, isprovociran prethodnim govornicima, pobesneo i “počastio“ svoje kolege “ne baš lepim titulama“.

Obratite pažnju na govor Milorada Pupovca, naročito je oštar bio od 6 minuta.

"Kao što smo čuli danas ovde, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pederi. U moralnom i svakom drugom smislu te reči. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znam ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gde treba, u očima drugih ili u ogledalu", naveo je Pupovac.

Dodao je i da svaka hulja danas može da se poziva na volju naroda. "Sramota me da delim ovu dvoranu sa ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima. I oni bi ovoj zemlji trebalo da donesu prosperitet? Oni bi ovoj zemlji trebalo da osiguraju pravi identitet? Slobodarstvo? Zapravo nas vraćaju u crni mrak. Zato ovo doista nije pitanje jesu li ljudi koji su radili ovaj posao koji im je poverila Vlada napravili taj posao kako valja. Ovo je priča o onima koji su skupljali potpise i koji su vodili kampanju. Koji su se služili najnedopuštenijim sredstvima da jedva skupe potpise, a onda se jedan profesor ustavnog prava poziva na volju naroda. Jeste. Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda. I zato nam jeste tako kako nam jeste i biće nam tako sve dotle dok narod ne prozre te hulje", reako je Pupovac.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track