Najnovije vesti

ČAK JE I OTAC SUMNJAO U ROĐENU ĆERKU: Posvađala se sa sestrom, pa je ubila i ubacila u zamrzivač?! Odmotava se klupko zločina koji je zgrozio region!
Foto: Nestali.hr, Profimedia, Printscreen/ Facebook

nestala 2000. godine

ČAK JE I OTAC SUMNJAO U ROĐENU ĆERKU: Posvađala se sa sestrom, pa je ubila i ubacila u zamrzivač?! Odmotava se klupko zločina koji je zgrozio region!

Hrvatska

Meštani hrvatskog sela Palovca su šokirani saznanjem da je leš nestale Jasmine Dominić 19 godina bio sakriven u zamrzivaču u njenoj porodičnoj kući.

Jasmina Dominić je nestala još 2000. godine, ali je nestanak prijavljen tek nekoliko godina kasnije. Tada 23-godišnjoj studentkinji izgubio se svaki trag, a do velikog obrta došlo je u subotu.


Zbog sumnje da je počinila ubistvo, uhapšena je Jasminina sestra Smiljana.

foto: Nestali.hr


Čakovečka policija je istakla da im je potrebno još vremena za veštačenje i utvrđivanje identiteta jer se zamrzivač u kojoj je pronađen leš još nije otopio.

 

U međuvremenu, pojavila su se mnoga nagađanja meštana. Jedni smatraju da su se posvađale oko dečka, a drugi da se radilo o imovinskim razmiricama.

 

Čak je i Smiljanin otac Martin sumnjao na rođenu ćerku, kažu. Navodno, u kafani bi često znao da se pita gde je završila njegova Jasmina, izražavajući sumnju da je Smiljana nekako upletena u njen nestanak.

 

Majka Katarina je otišla na rad u inostranstvo i već dugo boravi u Nemačkoj. Retko dolazi, ali je pomagala i slala novac.

 

"Dok su se roditelji brinuli o egzistenciji, devojke su živele u porodičnoj kući i školovale se. Jasmina je uvek prednjačila u svemu, bila je dobra u sportu i uvek odlična učenica. Mislim da je upisala Ekonomski fakultet, ali nisam siguran u to, jer su nam se putevi ipak razdvojili, ali znam da je praktično sama finansirala školovanje", rekao je jedan njen stari prijatelj.

 

S druge strane Smiljani nije išlo tako dobro i po završetku škole neko vreme je radila kao konobarica. Uz vanbračnu ćerku Katarinu, sa suprugom ima i dve maloletne ćerke.

Iako nema zvanične potvrde, čini se da policija smatra kako suprug Ivica nije upleten. Meštani kažu da u vreme Jasmininog nestanka još nije ni bio u vezi sa Smiljanom.


Prema dosad prikupljenim podacima, postoje sumnje da je Smiljana između 2000. i 2001. godine ubila sestru i njeno telo sakrila u zamrzivač u hodniku prizemlja kuće.

 

Tužilaštvo će naložiti obdukciju, veštačenje DNK, druga potrebna veštačenja i dokazne radnje, a preduzeće se i druge radnje prema zakonskim propisima.


Kurir.rs/Emedjimurje.rtl.hr

Foto: Nestali.hr, Profimedia, Printscreen/ Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...