PIJAN DIVLJAO ZBOG DEVOJKE, PA KUHINJSKIM NOŽEM PRETIO SESTRI I ROĐAKI: Sve ću vas poklati!
Foto: Profimedia

ZBOG SVAĐE

PIJAN DIVLJAO ZBOG DEVOJKE, PA KUHINJSKIM NOŽEM PRETIO SESTRI I ROĐAKI: Sve ću vas poklati!

Hrvatska -

Opštinski sud u Varaždinu juče je javno objavio nepravosnažnu presudu kojom se N.D. (23) iz Varaždina osuđuje na zatvorsku kaznu u trajanju od 13 dana zbog nasilja u porodici počinjenog krajem januara ove godine.

S obzirom na to da je nakon hapšenja u zatvoru proveo 12 dana, a hapšenje mu se računa kao jedan dan zatvora, on neće morati u zatvor, ali sud je odredio kako mora na obvezni psihosocijalni tretman u trajanju od šest meseci.

N.D. koji je već prekršajno kažnjavan, 25. januara je pod utjecajem alkohola u iznosu 1,54 promila vikao na sestru i rođaku, ističe se u sudskoj presudi, pa je fizički nasrnuo na njih, a nasilje je eskaliralo kad je uzeo kuhinjski nož i njime udarao po vratima i radijatoru i vikao da će ih sve poklati.

Rekao da se ne oseća krivim

U odbrani je N.D. naveo kako se ne oseća krivim, dok su se sestra i rođaka pozvale na pravo nesvedočenja zbog srodstva s okrivljenim. Njegov brat pred sudom je svedočio kako je sve počelo kad je N.D. počeo da zavodi njegovu devojku, a kad mu je devojka to rekla, otišao je u sobu i ''udario mu šamarčinu'' a zatim je otišao iz stana.

Kurir.rs/ Varazdinski.rtl.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track