KOMŠIJE OTKRIVAJU JEZIVE DETALJE SLUČAJA KOJI JE POTRESAO REGION: Smiljana je često puštala pesmu Noć ti dira crne kose i govorila - to je JASMININA PESMA!
Foto: Printscreen Večernji.hr/privatna Arhiva, Nestali.hr

telo pronađeno u zamrzivaču

KOMŠIJE OTKRIVAJU JEZIVE DETALJE SLUČAJA KOJI JE POTRESAO REGION: Smiljana je često puštala pesmu Noć ti dira crne kose i govorila - to je JASMININA PESMA!

Hrvatska -

Slučaj Hrvatice Jasmine Dominić (23) čije je telo pronađeno u zamrzivaču, 19 godina posle njenog nestanka, i dalje je jedna od glavnih tema u regionu.

Glavna osumnjičena je njena sestra Smiljana Srnec koja se nalazi u pritvoru, ali protiv nje još nije podignuta nikakva optužnica.

"To vam je neviđena zavrzlama. Ne, ja u to još ne verujem. Ko, Smiljana, to nikad ne bih pomislio", samo su neki od komentara meštana Palovca na vest da je njihova komšinica osumnjičena za ubistvo svoje sestre Jasmine.

"To je Smiljana! To je Smiljana!, znao je reći njen pokojni otac Fredi kad bi popio. A Smiljana je u džuboksu znala često da pusti pesmu Miše Kovača 'Noć ti dira crne kose' i govorila: 'To je Jasminina pesma!', kaže jedan stanovnik Palovca.

foto: Nestali.hr

U vreme Jasmininog nestanka, pre oko 19 godina, Smiljana je ostala trudna s jednim mladićem koji je bio veren i njega je “optužila” da je otac deteta. Međutim, on je pristao na testiranje i utvrđeno je da on nije otac deteta.

"Čujte, malo je ovo mesto, svi se međusobno poznajemo", kaže za Jutarnji list.

U Palovcu su u utorak neki meštani nerado razgovarali s novinarima. Neki su se, da izbegnu novinare, čak okolnim ulicama vraćali sa zadnje strane u svoja dvorišta.

"Jesam li išta sumnjala? A šta da vam kažem, pa nikome ništa na čelu ne piše", rekla je jedna žena.

Jasmina Dominić sahranjena je u sredu na mesnom groblju u Palovcu, a ispratile su je stotine ljudi.

Kurir.rs/Jutarnji.hr (Dušan Miljuš) Foto: Printscreen Večernji.hr/privatna Arhiva, Nestali.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track