JASMINA UBIJENA U ŠUPI, PA TELO PRENETO U KUĆU?! Novi jezivi detalji zločina koji je ZGROZIO region! Ovo su DVA MOGUĆA SCENARIJA!
Foto: Printscreen/ Facebook, NEstali.hr

UBISTVO KOJE TRESE HRVATSKU

JASMINA UBIJENA U ŠUPI, PA TELO PRENETO U KUĆU?! Novi jezivi detalji zločina koji je ZGROZIO region! Ovo su DVA MOGUĆA SCENARIJA!

Hrvatska -

Važan trag istrage ubistva Jasmine Dominić, čije je telo posle 19 godina pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući je ispovest vatrogasaca iz lokalnog DVD-a Palovec da su prilikom velikih poplava 2001. godine iznosili zamrzivač iz šupe sa zadnje strane kuće i podigli ga na betonske cigle, da voda ne bi uništila električni uređaj.

Kad se voda povukla, zamrzivač je vraćen nazad u šupu, ali ne i na leto 2005. kad je ulica ponovno poplavljna.

Tad su, tvrde svedoci koji su nosili zamrzivač, a čiji je identitet vrlo verovatno poznat policiji - ni ne znajući šta nose - zamrzivač premestili u kuću. I stavili je ispod stepenica, gde je ostala do pronalaska zaleđenog tela.

Policija pokušava da rekonstruiše dva moguća scenarija ubistva.

Jedan je da je Jasmina ubijena u kući i to se dosad smatralo najverovatnijom opcijom, ali posle iskaza vatrogasaca vrlo je lako moguće da je 23-godišnja studentkinja pre 19 godina ubijena upravo u šupi iza kuće i tamo ubačena u zamrzivač, pa pet godina kasnije zbog poplava premeštena u kuću.

foto: Nestali.hr

Ako je ubijena u kući, onda je ubica izneo napolje kroz zadnja vrata do šupe gde je ubacio u zamrzivač, a tu bi počinilac, ili više njih, ipak znatno više rizikovali da bude uhvaćen.

Okolnosti u porodici tada su bile drugačije. Otac Martin Dominić još je bio živ i pretpostavlja se da je on najviše koristio pomenutu šupu, jer je bio tesar i građevinac. Tamo je vrlo verovatno držao sav alat.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Facebook i Nestali.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track