IZBO MAJKU I SNIMAO SELFIJE PORED KRVAVOG TELA: Posle svađe zbog ocena, sin potegao nož! Meštani kažu bio je tih i povučen!
Foto: Printscreen 24sata.hr

novi detalji napada

IZBO MAJKU I SNIMAO SELFIJE PORED KRVAVOG TELA: Posle svađe zbog ocena, sin potegao nož! Meštani kažu bio je tih i povučen!

Hrvatska -

SPLIT - Meštani Trilja opisuju 14-godišnjaka koji je u utorak poslepodne nožem izbo majku (47) kao mirnog i povučenog dečaka.

Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog pokušaja ubistva. Majka je sa teškim povredama primljena u splitski KBC. Ona ima posekotine po glavi i vratu, izgubila je dosta krvi, ali je stabilno. Jedna komšinica je videla da žena leži na ulici i pozvala policiju i hitnu pomoć koja je odvezla povređenu ženu. Policija je zatekla dečaka na ulici i privela ga u stanicu.Dečakovi roditelji su razvedeni, a on živi sa ocem i njegovom suprugom. Majka ga je kobne večeri dovezla pred očevu kuću, a kada su izašli iz automobila sin je napao majku nožem. Policija je pronašla i nož kojim je izbo majku.

foto: Printscreen 24sata.hr

Tinejdžer je predan, a prema pisanju 24 sata, do napada je došlo posle svađe zbog dečakovih ocena u školi. Sin je najpre počeo da vuče majku za kosu, a onda je potegao nož i isekao je po lglavi i vratu.

Pošto je žena ostala da ležati bez svesti oblivena krvlju, sin je izvadio mobilni i počeo da snima selfije i teško povređenu majku. Fotografije su pronađene u njegovom mobilnom, a navodno ih je poslao i nekim drugovima.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track