SA OVOG BALKONA JE OTAC MONSTRUM BACIO ČETVORO DECE: Evo šta se dešavalo u KUĆI HORORA! Mališani žive u ODVRATNIM uslovima, a od straha prema ocu MUCAJU! (FOTO)
Foto: Beta, Printscreen Facebook

UŽAS U HRVATSKOJ

SA OVOG BALKONA JE OTAC MONSTRUM BACIO ČETVORO DECE: Evo šta se dešavalo u KUĆI HORORA! Mališani žive u ODVRATNIM uslovima, a od straha prema ocu MUCAJU! (FOTO)

Hrvatska -

Poput scene iz horor filma izgledao je zadnji deo dvorišta Bernarda Maričevića (85), vlasnika kuće iz koje je Josip Rođak bacio svoje četvoro dece. Bernard je zajedno sa komšijom prvi priskočio u pomoć deci. Ispričao je ono što zna o porodici Rođak koja dve i po godine stanuje na prvom spratu njegove kuće.

Kaže da deca, i mlađa i starija, mokre u krevet na koji roditelji uopšte ne stavljaju posteljinu. Priča i da deca imaju problem sa govorom, što je potvrdila i prijateljica njihove majke.

Pune noše izmeta i urina na hodniku, razbacana odeća i stvari i kreveti bez posteljine samo su neki prizori koje su novinari zatekli u obilasku kuće. U stanu su i dva putna krevetića, iako je najmlađe dete staro tri godine, a devojčice su uzrasta od pet, sedam i osam godina pa su preveliki da bi spavali u malim putnim krevetima.

Balkon horor
Balkon hororfoto: Beta

"Sve tri devojčice, a i maleni, imaju problema s govorom i to zbog straha od oca. Stalno je vikao na Katicu i psovao, čak i kad bi ga pitala za hranu za decu. Ta jadna deca bila su bosa, bez čarapica, bez trenerki, bez jakne. Užasno mi ih je žao", kaže F.J. bliska prijateljica majke čiju je decu njihov otac bacio kroz prozor.

foto: Beta

Troje dece trenutno se nalaze u Zadarskoj bolnici. Devojčica (7), čije se stanje poslednjih nekoliko sati pogoršalo, prebačena je u Klinički bolnički centar Zagreb, dok će njena sestra (8) biti operisana.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Facebook i Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track