NAJSTARIJA SESTRA DECE BAČENE SA BALKONA NASLUĆIVALA TRAGEDIJU: Volela bih da su sa mnom u domu, spasle bi se od monstruma! (FOTO)
Foto: Beta

iskreno

NAJSTARIJA SESTRA DECE BAČENE SA BALKONA NASLUĆIVALA TRAGEDIJU: Volela bih da su sa mnom u domu, spasle bi se od monstruma! (FOTO)

Hrvatska -

Peto, inače najstarije dete, žene uhapšenog muškarca (54), a koja s njima ne živi već neko vreme, već je smeštena u Domu za nezbrinutu decu u Rijeci, s neopisivom tugom dočekala je vest o svom bratu i sestrama koje je otac bacio s balkona porodićne kuće na Pagu.

Upućeni u problematiku nam kažu da je devojka naslućivala loš ishod jer da “dok je bila u kući, šamari i uvrede su bili svakodnevica”.

1 / 4 Foto: Beta

"Ta najstarija ćerka jesenas je postala punoletna. Znate, nije toj devojčici bilo lako odrastati u disfunkcionalnoj porodici. Dosta je provela u domu iz kog je često bežala. Malecka se znala da se požali da su je roditelji strpali u dom kako im ne bi smetala dok se iživljavaju nad ostalom decom. I žalila je što sa njom u Dom nisu otišle i sestre da se spasu. Inače, kao porodica deluju veselo, a kako i ne bi kad su tolika deca prava radost i veselje. Supruga uhapšenog se znala požaliti da je sa mužem sve teži suživot jer da mu deca nisu prioritet, nego automobili", rekla porodična prijateljica supružnika.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track