ŽENA GA NAMAMILA PORUKOM, PA GA UPUCALI SA SKUTERA: Ranjen Hrvat osumnjičen za ubistvo!
Foto: Profimedia

SAM DOŠAO KOD LEKARA

ŽENA GA NAMAMILA PORUKOM, PA GA UPUCALI SA SKUTERA: Ranjen Hrvat osumnjičen za ubistvo!

Hrvatska -

Sinoć u Kaštel Sućurcu u Hrvatskoj iz vatrenog oružja je upucan je 28-godišnjak, a prema nezvaničnim informacijama reč je o Jozi Čabraji, koji je osumnjičen za ubistvo. Povređeni muškarac sam je došao u ambulantu u Kaštelima odakle su ga prebacili u KBC Split. Njegove povrede nisu opasne po život.

Prema nezvaničnim informacijama hrvatskih medija, Čabraja je navodno dobio poruku od žene koja ga je pozvala da se nađu u Kaštel Sućurcu.

Kada je na dogovoreno mesto sastanka stigao u svom automobilu, dok je čekao devojku s kojom je imao dogovor, pored njega su prošla dvojica muškaraca na skuteru, a jedan je izvadio pištolj i zapucao na njega.

Nezvanično se saznaje da je u Čabraju ispaljeno nekoliko hitaca, pogođen je u ruku, bedro i lopaticu, nakon čega se sam odvezao do ambulante hitne pomoći u Kaštelima i pozvao policiju.

Čabraja je, inače, već jednom, i to nedavno, ranjen iz vatrenog oružja. Tada je takođe sam došao do lekara. Tvrdio je kako se sam ranio isprobavajući pištolj ali policija mu nije poverovala.

U toku su policijski uviđaj i kriminalističko istraživanje.

Jozo Čabraja (28) se brani sa slobode od kad je u decembru 2017. godine istražni zatvor zamenjen merom opreza obaveznog javljanja policiji jednom nedeljno i zabranom približavanja svedocima u postupku. Tereti se za ubistvo Marina Matijaša 2014. godine u Kaštel Novom kada mu je ispalio hitac u desnu stranu glave.

Marin je idućeg dana u KBC-u Split podlegao povredama.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track