POLICIJA SE OBRUKALA: Žena se onesvestila na ulici, a muža uhapsili jer je pokušavao da joj pomogne, mislili da je bije?!
Foto: Profimedia

neobičan događaj

POLICIJA SE OBRUKALA: Žena se onesvestila na ulici, a muža uhapsili jer je pokušavao da joj pomogne, mislili da je bije?!

Hrvatska -

Jedna žena (49) iz Karlovca pala je u nesvest, a kada je muž pokušavao da joj pomogne, policajci su ga uhapsili.

Ženu nisu ništa pitali niti tražili objašnjenje. Zbog svega toga, supružnici su podneli pritužbu na postupanje policije.

Zbog astme često mora da zove Hitnu pomoć, a ponekad padne u nesvest. Tako je bilo i ovog puta, kada su se vraćali iz karlovačke Hitne pomoći.

"Pala sam u nesvest na parkingu. Muž je pokušavao da me podigne i nasloni na zid. Lagano me je udarao po licu da dođem k sebi, a kada ga je prolaznica pitala šta radi i da će pozvati policiju, moj suprug je odgovorio da pomaže ženi i da ga briga ako će pozvati policiju", kaže.

Priznaje da joj je suprug bio nervozan, a ko i ne bi, ističe, u ovoj situaciji.

"Kada sam polako došla sebi, odjednom sam sa suprugom pala na zemlju. Došla su 4 policajca koja su srušila mog muža, a on je pao na mene. Policajci su ga prislonili na zid, stavili mu lisice, iako im je pokušavao da objasni o čemu se radi. Bili su grubi i bezobrazni, a ja sam sve vreme bila na zemlji. Pa ako sam već žrtva nasilja što me nisu pitali, da li mi treba pomoć?“, kaže Karlovčanka.

Hitna pomoć ju je naposletku odvezla u policiju. Policajci joj nisu dopustili ni da u izjavi objasni da je došlo do nesporazuma. Utvrđeno je da joj je suprug bio pod uticajem alkohola od 1,08 g/kg.

"Na kraju više nisu tvrdili da je bilo porodičnog nasilja, već da su ga priveli zbog vređanja policije. Zameram im što mene nisu pitali da li me muž zlostavlja, samo su ga odveli, mene kao da tamo nije ni bilo", ističe.

Kurir.rs/Dnevnik.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track