DECA BAČENA SA BALKONA U PAGU PUŠTENA IZ BOLNICE: Biće na kućnom lečenju, a direktorka Centra za socijalni rad je smenjena
Foto: Beta, Printscreen Facebook, Kurir Ilustracija

slučaj koji je šokirao hrvatsku

DECA BAČENA SA BALKONA U PAGU PUŠTENA IZ BOLNICE: Biće na kućnom lečenju, a direktorka Centra za socijalni rad je smenjena

Hrvatska -

Troje dece, koje je otac krajem februara bacio sa terase porodične kuće u Pagu, pušteno je danas iz zadarske bolnice, dok će četvrto dete koje je sa teškim povredama prebačeno u Zagreb, biti pušteno do petka.

"Troje dece uzrasta tri, pet i osam godina, dve devojčice i dečak, koji su nakon što ih je otac 28. februara bacio s balkona porodične kuće u Pagu bili zbrinuti u Opštoj bolnici Zadar, danas su otpušteni s bolničkog lečenja", saopštila je zadarska bolnica.

Deca će u dogovoru s Centrom za socijalni rad iz Zadra i Ministarstvom za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, biti na kućnoj nezi.

Sedmogodišnja devojčica biće puštena iz bolnice do petka.

Zbog ovog je slučaja razrešena dužnosti direktorska zadarskog Centra za socijalno staranje Vesnu Burčul, nakon što je upravni odbor uočio propuste u radu tog centra u vezi s tradičnim događajem na Pagu.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Beta/Facebook/Kurir ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track