MONSTRUM JE SVOJU DEVOJKU UNAKAZIO ČAŠOM: Nije je bilo sramota da objavi slike, a postom na Fejbuku ga je SAHRANILA
Foto: Facebook/ Mara Andrijašević

tuga

MONSTRUM JE SVOJU DEVOJKU UNAKAZIO ČAŠOM: Nije je bilo sramota da objavi slike, a postom na Fejbuku ga je SAHRANILA

Hrvatska -

Mara Andrijašević, devojka iz Siska, pretrpela je ozbiljne povrede kada ju je njen bivši momak Dejan Sredić, kako je napisala, "za dobro jutro" udario staklenom čašom u čelo.

Slike koje je okačila na Fejsbuku uz poduži status su veoma uznemirujuće i govore o tome koliko je nasilnik bio rešen da je trajno povredi.

"Nek sva javnost zna. Da DEJAN SREDIĆ svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Dali je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje dupe? E pa danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice priopćio da njegov sin pored hrpe svjedoka NIJE to napravio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova pogrešaka nikada neće biti sanirana i svome sinu odobrava takvo ponašanje".

"Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan. Kako vi ljudi gledate na to? Da sam ja njemu to napravila ja bih momentalno sjela u zatvor minimum na 5 godina,a on se šeta po slobodi sav sretan i ispija kave i traži koga će još unakazati jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema ni malo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo obrane a ja ću ostati unakazena do kraja svoga života zbog jednog DEJANA SREDIĆA".

"E pa hvala ti Srediću sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet... po meni ovo nije moja sramota ja to nijednom čoveku nebi napravila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe, TO JE TVOJA SRAMOTA I DRAGO MI JE DA SVI TO ZNAJU KAD VEĆ NEĆEŠ NA*EBAT ZBOG HRPE IZMETA (PARA) U KOJIMA SE KUPATE DOK DRUGIMA NANOSITE BOL I VEČNU STETU I PORED SVEGA SE IMATE OBRAZA BRANITI UCIJENAMA I SMEJAT SE LJUDIMA U LICE. JER NETKO NEMA, A VI IMATE, ONO ŠTO VAS ČINI PROKLETIM LJUDIMA. E PA ZATO IMA BOGA, JA TI NECU VRAĆAT ISTOM MJEROM AL ON HOĆE, TO SE ZOVE BOŽIJA KAZNA. TA JE ZA TEBE NAJSLAĐA! :)"

"Meni će na čelu doživotno stajati tvoj potpis a tebi će od sad u računalu pisati da si zlostavljač. Možda mi nikad to nećeš sanirati ali državi ćeš platiti. I proći svakako opazeno kako si i tražio. Neću samo ja sa ovim ruglom na licu čemu si se nadao i mislio da sam ja naivna budala, ne ja sam žrtva tvoga nasilja, oštećena. A ti umalo ubica koji je napravio nakaznosti 2. ili 3. stepena bez srama. Evo ti i srama nek sva javnost gleda".

Kurir.rs

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track