DARUVARAC IZ PRITVORA PODNEO PRIJAVU PROTIV MLADIĆA KOG JE NAPAO, PA PORUČIO: Ovo je nameštaljka da me vrate ponovo u zatvor! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

nasilnik smatra da mu rade o glavi

DARUVARAC IZ PRITVORA PODNEO PRIJAVU PROTIV MLADIĆA KOG JE NAPAO, PA PORUČIO: Ovo je nameštaljka da me vrate ponovo u zatvor! (VIDEO)

Hrvatska -

Darko Kovačević Daruvarac, u hrvatskoj javnosti poznatiji kao nasilnik koji je u Zadru brutalno prebio tinejdžerku, opet je završio u pritvoru.

Posle provedene noći uiza rešetaka, podneo je krivičnu prijavu protiv mladića sa kojim se sukobio u subotu popodne.

Kovačević je na terasi jednog zadarskog kafića nasrnuo na 24-godišnjeg mladića i pritom mu pretio posle čega ga je mlađi muškarac prijavio policiji.

Daruvarac je potom podneo krivične prijave zbog pretnji, lažnog prijavljivanja krivičnog dela i teških telesnih povreda u pokušaju.

Policajci nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili šta se sve dogodilo u spornom kafiću.

Kovačević se u međuvremenu pojavio i na zadarskom sudu, a novinarima je poručio da je "sve ovo nameštaljka kako bi se ponovo vratio u zatvor".

Na pitanje ko mu smešta, rekao je da ne zna.

Podsetimo, Daruvarac je prošlog juna pretukao devojku Lorenu (18) u zadarskom kafiću naočigled svih prisutnih. Slomio joj je kosti lica, nos i zube, a glavom joj je udarao i o lavabo u toaletu. Nadzorne kamere su snimile da ju je krvnički udarao pesnicama i šutirao u glavu.

Iako je osuđen na 5 godina zatvora, zbog pravnih tehnikalija je pušten na slobodu, a nisu mu izrečene nikakve mere opreza.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Fcaebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track