TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Krenuo na kolokvijum, a posle nedelju dana pronađen mrtav pod mostom! Pronađena cedulja sa jezivom porukom! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

hrvatska u šoku

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Krenuo na kolokvijum, a posle nedelju dana pronađen mrtav pod mostom! Pronađena cedulja sa jezivom porukom! (VIDEO)

Hrvatska -

Karlo Kurtanjek, zagrebački student koji je nestao pre nedelju dana pronađen je danas mrtav. Telo je pronađeno kod Jankomirskog mosta u Zagrebu.

"Danas, oko 12.10 sati, kod čvora Jankomir, pronađeno je telo muške osobe. Uviđajem je utvrđeno da na telu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt. Obdukcijom će se utvrditi tačan uzrok smrti " objavila je policija i dodala da se sumnja da je mladić počinio samoubistvo.

Sumnja se na samoubojstvo.

Da podsetimo, mladić je nestao 10 aprila. On je kako oko 8 sati krenuo na fakultet gde je imao zakazan kolokvijum, ali na njemu se nije pojavio. Oko 8.15 sati vidio ga je komšija sa kojim se u prolazu pozdravio, a u 8.20 podigao je novac na obližnjem bankomatu.

Policija nije rekla koju svotu je podigao, a imao je oko dvadesetak hiljada kuna (oko2.500 evra) koje je uštedeo. Roditelji su dok su pretraživali njegove lične stvari pronašli komadić papira na kojem je rukom ispisao da majci i ocu ostavlja imovinu koja se sastoji od novca koji je imao na računima.

Taj papirić bio je u fasciklu, a na njemu je pisalo “svu imovinu ostavljam Dubravku i Jasni (svojim roditeljima)”. Napisao je i datum 9. 4. 2019. i vreme 10.29 sati, kada je napisao poruku. Posle nedelju dana potrage danas je pronađeno Karlovo telo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track