Najnovije vesti

ALARMANTNO UPOZORENJE HRVATSKOG ADMIRALA: Selafije  nisu slučajno posle Uskrsa klanjale u Splitu! Njihova poruka je jeziva i TREBALO IH JE ODMAH UHAPSITI! (VIDEO)
Foto: printscreen YT/Index.hr

panika

ALARMANTNO UPOZORENJE HRVATSKOG ADMIRALA: Selafije nisu slučajno posle Uskrsa klanjale u Splitu! Njihova poruka je jeziva i TREBALO IH JE ODMAH UHAPSITI! (VIDEO)

Hrvatska

Brojni Splićani, ali i mngi Hrvati ostali su zatečeni kada je objavljen snimak molitve selafija na ulici usred Splita. Sedam islamskih vernika odevenih u kraće pantalone i tunike, sa dugačkim bradama i belim kapama na glavi, izneli su u sredu na parking u Splitu  šarene tepihe i izveli obred klanjanja.

Penzionisani admiral i poznati vojni strateg i poznavalac geopolitičkih prilika, Davor Domazet – Lošo smatra da je to zabrinjavajuće  jer su ovi vernici pripadnici selafija (radikalni islamisti). 

“To što se dogodilo vrlo je zabrinjavajuće i uznemirujuće! Apsolutno je neprihvatljivo da se ovakvo nešto događa, a da država ne reaguje. Naše bezbednosne službe spavaju ili dangube fotografirajući i prisluškujući nebitne ljude po kafićima, umesto da su ODMAH priveli osobe koje su klanjale na ulici”, izjavio je Lošo u dahu i objasnio razlog svoje zabrinutosti.

“Kod radikalnih islamista ništa nije slučajno, sve je prožeto simbolikom. Notr Dam nije slučajno goreo uoči Uskrsa, Šri Lanka u kojem su na sam Uskrs ubijeni hrišćani takođe nije slučajna, kao što ni ovo klanjanje posle Uskrsa u Splitu nije slučajno.

Tvrdim sa stopostotnom sigurnošću da Split nije slučajno odabran! Ovim su činom želeli da poruče ‘nastavićemo ono što je započeo Dioklecijan’, a znamo kakve je zločine nad hrišćanima izvršio Dioklecijan i kako ih je progonio”, zaključuje Domazet.

Kurir.rs/Dnevno.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...