DARUVARAC POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Monstrum iz Zadra napravio 4 nova prekršaja!
Foto: Profimedia, Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

preživeo

DARUVARAC POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Monstrum iz Zadra napravio 4 nova prekršaja!

Hrvatska -

U saobraćajnoj nesreći između Benkovca i Biograda u mestu Zapužane Audi zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izleteo je s puta i udario u zaštitni zid.

U nesreći je povređen Darko Kovačević Daruvarac i prevezen u hitnu medicinsku pomoć, a s njim je u autu bio i 27-godišnjak za koga je policija utvrdila da je bio pod dejstvom alkohola. Još uvek nije poznato ko je upravljao autom.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja kog su Sproveli policijski službenici Policijske STANICE Benkovac, 32-godišnjak će uz Optužni predlog zbog sumnje da je izvršio sledeće prekršaje: izazivanje nesreće zbog neprilagođene brzine, odbijanje podvrgavanja alkotestiranju, odbijanje podvrgavanja testiranju na opojne droge i nekorištenje sigurnosnog pojasa, istakli su iz zadarske policije.

Daruvarcu su, kako nam je potvrđeno, konstatovane lakše telesne povrede pa je otpušten iz bolnice, a potom je prepraćen u PU zadarsku, gdje je u toku policijska obrada u svrhu otkrivanja okolnosti koje su dovele do saobraćakne nesreće, kao i u svrhu utvrđivanja ko je vozio budući da su se, kako nam je potvrđeno u policiji, obe osobe odbile izjasniti o tome ko je vozio.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Profimedia/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track