Najnovije vesti

NA PREVARU SE VOZILA NOVIM MARCEDESOM: Hrvatica pomoću  olovke i uplatnice izvela neviđenu prevaru! Pala na sledećoj!
Foto: Profimedia

pala

NA PREVARU SE VOZILA NOVIM MARCEDESOM: Hrvatica pomoću olovke i uplatnice izvela neviđenu prevaru! Pala na sledećoj!

Hrvatska

Policija u Varaždinu završili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom, zbog sumnje da je počinila krivična dela prevara i falsifikovanje isprava.

Kako se sumnja, navedena je 19. marta 2018. godine u prostorijama trgovačkog društva u Varaždinu, ugovorila višednevni najam vozila marke Mercedes i na ime garancije platila iznos od 1.000 kuna. Tom se prilikom lažno predstavila kao predsednica jednog sportskog društva iako je znala da navedeno društvo više ne postoji i da nije odgovorna osoba u istom.

 

Trgovačko društvo 2. marta 2018. godine putem punomoćnika navedenoj uputilo opomenu za plaćanje preostalog iznosa od 7.500 kuna, na što je poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa. Međutim, uvidom u izvod prometa po računu trgovačkog društva, utvrđeno je kako je uplatila iznos od 5 kuna, a po uplati dopisala brojeve do potrebnog iznosa, kako bi trgovačkog društvo dovela u zabludu da je podmirila celokupno dugovanje.

 

Takođe se sumnja da je dana 1. oktobra 2018. godine u jednom hotelu u Varaždinu, koristila usluge hrane i pića za iznos od oko 900 kuna, koji je htela da podmiri sa skeniranom karticom koja nije glasila na njeno ime. Nakon toga je napustila hotel bez podmiravanja računa.

 

Kurir.rs/varaždinske vesti
Foto: profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...