BES ZBOG POGIBIJE MALE ZAGREBČANKE (6): Da veliki stručnjaci nisu sklonili ležeće policajce, mali anđeo bi bio živ
Foto: Profimedia

tuga

BES ZBOG POGIBIJE MALE ZAGREBČANKE (6): Da veliki stručnjaci nisu sklonili ležeće policajce, mali anđeo bi bio živ

Hrvatska -

U teško saobraćajnoj nesreći u Zagrebu koja se desila kasno sinoć poginula je jedna devojčica.

Na nju su naletela kola, a evo kako očevici oposuju stravičan događaj: "Čuo se jak udarac, kao o neku vreću. I odmah su usledili strašni uslici. To je bio prizor koji ledi krv, za svakog roditelja noćna mora. Nažalost, po Karlovačkoj cesti vozači divljaju. Ignorišu znakove, pešake".

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je naletio na 6-godišnju devojčicu, i to u blizini kuće u kojoj je živela.

Na Fejsbuk stranici ''Ja volim Blato!'' stanovnici tog zagrebačkog područja su složni - treba vratiti ležeće policajce. "Dragi odbornici VMO Blato, danas je ugašen život jednog malog anđela na našoj Karlovačkoj cesti na kojoj su “veliki saobraćajni stručnjaci” odlučili kako treba osigurati saobraćaj na istoj.

E, pa mislim da bi te stručnjake trebalo opet pozvati i reći im da svoje diplome zapale jer našoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se danas dogodila. Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. Ali, stručnjaci su rekli “da uspornici doprinose smirivanju saobraćaja, ali isto tako štetno deluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata usled velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih'', napisala je stanovnica Blata.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track