NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD OKUČANA: Radnici iz BiH putovali u Nemačku, pa na njih naleteo makedonski kamion
Foto: Čitalac 24 sata.hr

tuga

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD OKUČANA: Radnici iz BiH putovali u Nemačku, pa na njih naleteo makedonski kamion

Hrvatska -

U sudaru kamiona i autobusa koji se dogodio između Novske i Okučana poginuo je vozač kamiona, a osam putnika je odvezeno u novogradišku bolnicu, gde je dvoje zadržano na lečenju, nove su informacije o ovoj stravičnoj nesreći…

Kamion makedonskih registracija, a autobus bosanskohercegovačkih, radi se o autobusu prijevoznika “Božić Koning” iz Bijeljine.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 12: 30 sati na delu puta gde je saobraćaj tekao usporeno zbog još jedne nesreće koja se dogodila nešto ranije.

foto: Čitalac 24 sata.hr

Prema trenutno dostupnim podacima, nesreća se dogodila zbog udarca kamiona u zadnji kraj autobusa koji je kočio zbog druge nesreće. Vozač kamiona, makedonski državljanin, poginuo je na mjestu nesreće.

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa. Jedna osoba ima teške telesne povrede, a jedna je zadržana na posmatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je za Hinu direktor novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mestu prethodne nesreće. U autobusu su prema Nemačkoj putovali radnici iz BiH.

Od udara u stražnji kraj velikog autobusa koji je vozio na relaciji Bijeljina – Frankfurt vozač kamiona je na mestu poginuo pa je kamion odbačen na livadu pored puta.

Kurir.rs/iBalkan.net

Foto: Čitalac 24 sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track