LOPOVI MU PROVALILI U STAN DOK JE BIO U NJEMU: Stanar doživeo veliki šok! Uzeli mu na kraju samo motor, a ni njega nisu uspeli da upale
Ilustracija, Foto: Profimedia

neuspešna krađa

LOPOVI MU PROVALILI U STAN DOK JE BIO U NJEMU: Stanar doživeo veliki šok! Uzeli mu na kraju samo motor, a ni njega nisu uspeli da upale

Hrvatska -

"Živim u dve garsonjere od dvadesetak kvadrata razdvojene hodnikom. Nisu spojene, u prizemlju su zgrade. Provalnici su upali dok sam bio s druge strane. Ispremetali su fioke i razbacali jastuke, valjda tražeći novac. Ništa nisu našli, pa su uzeli ključeve od motora", rekao je Zagrepčanin Stjepan Šantek kome su lopovi upali u stan dok je on bio u njemu.

Stjepan inače parkira motor u dvorištu zgrade, a posle provale pronašao ga je petnaestak metara dalje u ulici.

"Tek posle nekih pola sata sam video šta se dogodilo. Osim što su napravili štetu na vratima i prozorima, pokušali su da ukradu motor, ali ga, na sreću, nisam vozio tokom zime, malo je zarđao i lopovi nisu uspeli da ga upale, pa su ga samo ostavili u ulici", priča.

Od same štete još mu je gori osećaj koji je ostao nakon provale.

"Taj osećaj da je neko nepozvan ušao u tvoj stan je katastrofa. Nekad se osećam kao da su još tamo", kaže. Osim ukradenog ključa, nije, na sreću, bilo nikakvih drugih posledica.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track