VATROGASAC KOJI JE BRANIO SRBE OD HULIGANA PORUČIO TORCIDI BRAČ: Sram vas bilo! Ovaj što mi je slomio nos je uhapšen u vašim prostorijama, a vi ne osuđujete napad!
Foto: Čitalac 24sata.hr

napad na braču

VATROGASAC KOJI JE BRANIO SRBE OD HULIGANA PORUČIO TORCIDI BRAČ: Sram vas bilo! Ovaj što mi je slomio nos je uhapšen u vašim prostorijama, a vi ne osuđujete napad!

Hrvatska -

Povređeni vatrogasac koji je pokušao da pomogne sezonskim radnicima kada su ih brutalno pretukli huligani u Supetru, odgovorio je Torcidi Brač koja tvrdi da s incidentom nema veze.

Podsetimo, huligani su napali četvoro sezonskih radnika iz Slavonije i Varaždina, među kojima je bila i devojka. Među njima je bilo i Srba. Vatrogascu iz Supetra koji im je priskočio u pomoć, razbili su nos.

Spasao ih je taksista koji je slučajno naišao. Ubrzo je gradonačelnica Supetra Ivana Marković odlučila da povuče sve donacije i uskrati korišćenje sportskih dvorana Torcida kupu.

Međutim, to se nije svidelo Torcidi sa brača.

"Podstaknuti izjavama lokalnih političara povodom nemile situacije koja se pre neki dan dogodila u Supetru, osećamo potrebu da izvestimo javnost da je takva kolektivizacija krivice, pre bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica, usmerena na Torcidu Brač, nedopustiva i zlonamerna i isključivo usmerena na prikupljanje jeftinih političkih poena", poručili su.

Na njihovu objavu odgovorio je vatrogasac koji je branio napadnute sezonce.

"Zašto niste mogli da napišete da osuđujete napad. Je li to tako teško? A da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj što mi je nos polomio uhapšen u vašim prostorijama... Sramite se", napisao je vatrogasac na Fejsbuku.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja