PAKAO NA AERODROMU U ZAGREBU: Putnici sat vremena čekali u avionu Kroacija erlajnza
Foto: Printscreen YouTube

LET IZ NOĆNE MORE

PAKAO NA AERODROMU U ZAGREBU: Putnici sat vremena čekali u avionu Kroacija erlajnza

Hrvatska -

ZAGREB - Putnici u avionu "Kroejša erlajnza" proveli su skoro sat vremena u avionu na pisti zagrebačkog aerodroma pre nego što su se vrata aviona otvorila.

"Na zagrebački aerodrom smo sleteli sa zakašnjenjem jer je bilo nevreme, trebalo je da poletimo u 21.15 (iz Minhena), a da sletimo u 22.25, ali poleteli smo sa 20 do 25 minuta zakašnjenja, pa smo toliko i kasnili u dolasku", izjavio je za portal Index.hr jedan od putnika.

"U stvari, čak nismo puno kasnili, možda dvadesetak minuta. Kad smo stigli, pilot nam je rekao da se radno vreme vazdušne luke završilo u 22.30, čini mi se, a mi smo sleteli malo nakon toga i da ćemo morati da sačekamo dok ne dođe neko zadužen za prihvat putnika. I da ne možemo izaći iz aviona iz bezbednosnih razloga", rekao je sagovornik hrvatskog portala.

foto: Profimedia

O dogadaju koji se desio putnicima koji su leteli iz Minhena za Zagreb u nedelju uveče portal je pitao "Kroejša erlajnz" i aerodrom "Franjo Tudman".

Stigao je odgovor iz Kroejša erlajnsa, a iz aerodroma su usmeno objasnili da i oni stoje iza napisanog.

"Zbog privremene obustave usluga prihvata i otpreme aviona Vazdušne luke 'Franjo Tuđman' u kasnim večernjim satima 16. juna ove godine, posledično je došlo do kašnjenja u iskrcaju putnika Kroejša erlajnsa nakon sletanja aviona iz Frankfurta i Minhena, te kašnjenja u ukrcaju putnika na odlaznim letovima kompanije iz Zagreba u Skoplje, Dubrovnik, Split te Zadar i Pulu. Kompanija se izvinjava svim putnicima sa navedenih letova zbog neplaniranog poremećaja u putovanju, iako na razloge poremećaja nije mogla uticati", odgovaraju iz CA.

Šta je uzrok "privremene obustave usluga prihvata i otpreme aviona" i "neplaniranog poremećaja", kao što vidimo, nije nam objašnjeno, navodi Index.hr.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track