OBEZBEĐENJE GA ŠUTIRALO U GLAVU DOK JE NEMOĆNO LEŽAO NA PODU: Englezi zgroženi snimkom sa Paga! Hrvatski redari UBILI DEČAKA OD BATINA!
Foto: Printscreen The Sun

JEZIV SNIMAK

OBEZBEĐENJE GA ŠUTIRALO U GLAVU DOK JE NEMOĆNO LEŽAO NA PODU: Englezi zgroženi snimkom sa Paga! Hrvatski redari UBILI DEČAKA OD BATINA!

Hrvatska -

LONDON - Britanski San je na svom portalu objavio uznemirujući snimak na kom se, kako tvrdi, vidi grupa izbacivača noćnog kluba "Papaja" na hrvatskom ostrvu Pag kako tuče mladića koji je na podu.

To se sve odigravalo tokom festivala Hajdaut (Hideout), a snimak je napravio Britanac Luk Peri (22) iz Dartforda, koji se tu zatekao. Simak možete da pogledate ovde:

Peri je bio sa šestoricom prijatelja na Pagu, gde se sjajno provodio. U noćnom klubu je, kako je ispričao za San onlajn, sve bilo u redu dok odjednom nije ugledao mladića kog bacaju na pod sa oko 10 izbacivača koji su ga udarali u glavu.

Britanac je ispričao da je prebijanje trajalo najmanje minut, a potom je žrtva, za koju je Luk rekao da je "dečak", odvučen negde.

"Obezbeđenje je bilo antibritanskog rapsoloženja i mrzeli su sve tamo. Uopšte ne vole Britance", rekao je Peri.

Portparol festivala Hajdaut rekao je za San onlajn da obezbeđenje na snimku nije festival unajmio, već da su njih unajmili hrvatski noćni klubovi.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja