TAKSISTA IZ DUBROVNIKA PREVARIO TURISTE: Papreno im naplatio vožnju, pa kusur vratio u srpskim dinarima!
Foto: Profimedia

presela im vožnja

TAKSISTA IZ DUBROVNIKA PREVARIO TURISTE: Papreno im naplatio vožnju, pa kusur vratio u srpskim dinarima!

Hrvatska -

Dubrovački taksista proteklog vikenda je navodno opljačkao turiste u svom gradu. Naime, on je vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka naplatio 35 evra, ispričala je ljuta vlasnica apartmana kod koje su pomenuti turisti i odseli.

"Nažalost, to nije sve. Taksista im je rekao 35 evra, a oni su njemu dali 55 evra, jer nisu imali sitnije. Vozač im je kusur vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neprijatnu situaciju, jer su kasnije sa tim novčanicama želeli da plate račun u jednom restoranu. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 1 evra", kazala je stanovnica Dubrovnika.

U međuvremenu je čitav slučaj prijavila i lokalnoj policiji.

"Došli su kod mene i napravili zapis. Ne znam da li će i kako uspeti da sankcionišu taksistu", ističe ona.

foto: Profimedia

Reč je o taksisti koji je u Dubrovniku navodno poznat po problematičnom ponašanju, a mediji su već o njemu pisali u negativnom kontekstu. Taksista, naravno, nije izdao nikakav račun za vožnju koju je naplatio.

"Žao mi je što sam ja savetovala goste da uzmu taksi kada siđu sa broda, umesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unapred pisalo koja je cena", zaključuje vlasnica apartmana koja je razočarana što ima ovakve sugrađane koji su spremni na sve za zaradu.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Dubrovački dnevnik

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track