HRVAT (27) BRUTALNO UBIJEN U NEMAČKOJ: Rekao majci da se brzo vraća, pa pronađen mrtav u šumi! Sumnja se na švalerku i njenog muža! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/nuernbergerland

horor

HRVAT (27) BRUTALNO UBIJEN U NEMAČKOJ: Rekao majci da se brzo vraća, pa pronađen mrtav u šumi! Sumnja se na švalerku i njenog muža! (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvat Kristijan B. (27) pronađen je mrtav u nedelju u šumi Laufan der Pegnica u pokrajini Bavarska.

Zbog sumnje da su umešani u smrt mladog Hrvata uhapšen je bračni par. Telo mladića pronađeno je u nedelju rano ujutro, oko 7:30 sati, a pronašao ga je slučajni prolaznik, koji je išao da bere pečurke.

Policija je juče objavila kako je privela bračni par. Muškarac (31) je zadržan u pritvoru pod optužbama za ubistvo, dok je njegova supruga, koja je dve godine mlađa, pod istragom da je suprugu pomogla da počini ubistvo, prenosi Bild.

Ona je za sada puštena na slobodu, a oboje negiraju da imaju bilo kakve veze sa ovim događajem.

U subotu oko 23:30 sati Kristijan je svojoj 71-godišnjoj majci Mari kazao da se brzo vraća, pa je izašao iz kuće.

"Na telu žrtve pronađeni su tragovi velikog nasilja, nekoliko ubodnih rana i tragovi udarca tupim predmetom po glavi", saopštila je policija.

Policija je u njegovom mobilnom telefonu pronašla zapise da je komunicirao upravo sa uhapšenim bračnim parom. Sumnjaju da je mladića par ubio, pa automobilom prevezao njegovo telo u šumu i tamo ga ostavio.

Motiv ubistva nije poznat, ali se sumnja da je Kristijan bio zaljubljen u ženu uhapšenog muškarca.

Kurir.rs/Index.hr/Bild

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track