Najnovije vesti

ZAŠTO U HRVATSKU TURISTI DOLAZE PRVI PUT, ZADNJI PUT I NIKAD VIŠE: Novinarka objavila cenovnik prosečnog restorana na Hvaru i zapalila Fejsbuk!
Foto: Printscreen, Profimedia

bruka

ZAŠTO U HRVATSKU TURISTI DOLAZE PRVI PUT, ZADNJI PUT I NIKAD VIŠE: Novinarka objavila cenovnik prosečnog restorana na Hvaru i zapalila Fejsbuk!

Hrvatska

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije.

"Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru", napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene su stvarno neverovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 15 evra), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musli na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (16 evra), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedikt u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (23 evra).

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključen je sveži sok od pomorandže i kafa.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Fejsbuku, većina je osuđivala ove cene, ali bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea, Bon Džovija, Samira Handanovića...

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profiemdia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...