TUČA U AUTOBUSU U ZAGREBU: Muškarac se žalio da žena glasno priča i da će mu probuditi dete, a onda je nastao haos! Pljuštali su udarci, intervenisala i policija!
Foto: Printscreen: Youtube/Tiesiog Rytis

haos

TUČA U AUTOBUSU U ZAGREBU: Muškarac se žalio da žena glasno priča i da će mu probuditi dete, a onda je nastao haos! Pljuštali su udarci, intervenisala i policija!

Hrvatska -

Velika svađa, a onda i fizički obračun između muškarca i žene dogodio se 22. jula u zagrebačkom gradskom autobusu na liniji 207, a morala je da interveniše i policija.

"Policija je primila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretnici autobusa", kazali su iz policije za Vijesti.hr.

Kako je jedan od svedoka događaja napisao na Fejsbuku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i deteta u kolicima. Žena je glasno pričala telefonom, na šta se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu.

foto: Youtube/Printscreen

Žena mu je na to, navodno, pogrdnim rečima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje da razgovara.

Potom je, tvrdi svedok, nasrnula na bračni par s detetom. On im je priskočio u pomoć, te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom guranju povredila bebu. Obračun se nastavio van autobusa gde je otac deteta fizički nasrnuo na ženu.

"Lupio ju je šakom u glavu i gurnuo je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu, a slično se dogodilo i ženi", napisao je svedok na Fejsbuku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica i da ona trenutno u bolnici "Dubrava" čeka hitnu operaciju. PR saobraćajnog preduzeća u čijem se autobusu dogodio ovaj incident, Domagoj Zeba, potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

"Došlo je sukoba dve ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je neko od učesnika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo", kazao je Zeba.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track