Najnovije vesti

PLENKOVIĆ NA KORČULI, IZBIO INCIDENT: Čim je video premijera, muškarac počeo da viče "Živeo ćaća", a policija ga odmah odvela!
Foto: EPA / Julien Wernand

brzo ga sklonili

PLENKOVIĆ NA KORČULI, IZBIO INCIDENT: Čim je video premijera, muškarac počeo da viče "Živeo ćaća", a policija ga odmah odvela!

Hrvatska

Poseta hrvatskog premijera Andreja Plenkovića Korčuli jedva da je započela, a već se dogodio incident zbog koga je reagovala i policija.

Čim je Plenković sišao sa policijskog glisera u Korčuli, jedan muškarac je počeo da uzvikuje "Živeo ćaća!", a visoko iznad glave držao je papir na kojem je pisalo "Ćaća".

Policajci su, čini se, zaključili da muškarac ozbiljno narušava javni red i mir, pa su odlučno delovali i krenuli da ga odvlače sa mesta događaja.

"Pustite me! Došao sam da pozdravim našeg ćaću. Živeo ćaća!" uzvikivao je muškarac dok su ga policajci odvodili sa tog mesta.

Jedan od policajaca je rekao za Dnevnik.hr da je muškarac remetio javni red i mir.

Plenković je na Korčulu stigao s ministrom Olegom Butkovićem,a u planu im je obilazak novoizgrađene operativne obale u trajektnoj luci Dominče. Sastaće se i sa županom Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Korčule Andrijom Fabrisom.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...