DETALJI NAPADA NA MLADOG FRANCUZA U SPLITU: Sedeo je ispred bolnice sa komadom uha u čaši i plakao!
Foto: Printscreen Youtube

istraga je u toku

DETALJI NAPADA NA MLADOG FRANCUZA U SPLITU: Sedeo je ispred bolnice sa komadom uha u čaši i plakao!

Hrvatska -

U ponedeljak oko 5:30 časova u Sinjskoj ulici u samom centru Splita došlo je do fizičkog napada. Kako za Dalmaciju Danas govore osobe koje su se zatekle na mestu događaja, jedan muškarac je fizički napao mlađeg turistu jer mu je "krivo pogledao devojku".

Tokom napada odgrizao mu je pola uha, koje su radnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska Hitne pomoći.

Iako su prve informacije bile da mu je uho zašiveno, Dalmacija Danas saznaje da mladi Francuz nije bio te sreće. Iz izvora iz KBC-a saznaju da je rana bila takve naravi da je bilo nemoguće zašiti komad uha koji je mladiću odgrizao muškarac.

"Sedeo je ispred bolnice sa komadom uha u čaši i plakao", kazao je izvor iz bolnice.

foto: Shutterstock

Policija objavila detalje

"Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice, sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuski državljanin je lakše povređen, odgrizen mu je komad levog uha. Nakon bolničkog lečenja, pušten je na kućnu negu. Policija sprovodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem", javila je policija.

Juče oko 15:30 policija je objavila još detalja oko napada.

"Jutros oko 5 sati na Klaićevoj poljani u Splitu došlo je do sukoba između 20-godišnjeg francuskog državljanina i nepoznate muške osobe. Prema do sada prikupljenim informacijama, radi se najverojatnije o stranom državljaninu, koji se nakon sukoba i povređivanja 20-godišnjeg Francuza udaljio sa mesta događaja. Za njim se traga", objavili su iz policije.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja