RADNICI OBEZBEĐENJA NOĆNOG KLUBA SE OBEZNANILI OD DROGE PA UNAKAZILI ZADRANINA: Nesrećnik ih uhvatio na delu, a sada se pojavljuju JEZIVI DETALJI O TOJ GRUPI
Foto: Profimedia

bruka

RADNICI OBEZBEĐENJA NOĆNOG KLUBA SE OBEZNANILI OD DROGE PA UNAKAZILI ZADRANINA: Nesrećnik ih uhvatio na delu, a sada se pojavljuju JEZIVI DETALJI O TOJ GRUPI

Hrvatska -

Detalji nemilog događaja u Zadru ne prestaju da izlaze na površinu.

Podsetimo, šestorica radnika obazbeđenja zadarskog kluba Hajp je u subotu oko četiri ujutro britalno pretukla 40-godišnjeg muškarca.

Policija je pronašla pet napadača dok je poslednji u bijegu. Osim što je u javnost isplivala informacija da je jedan od napadača posrnuli rukometaš Josip Maršan čija je karijera gotova zbog pada na doping testu i kokaina u krvi, sada dolaze novi detalji.

Ova šestorka je još odranije poznata policiji, a prema pisanju portala Zadarski.hr zaštitari su navalili na 40-godišnjeg Zadranina jer ih je video u toaletu dok su konzumirali drogu. Inače, ovi nasilni zaštitari rade na crno u drugom zadarskom klubu, a čoveka su prvo verbalno napali kada je pokušao ući u “blokirani” toalet.

“Za nas vredi nulta stopa tolerancije prema nasilju. Naš je cilj da u Zadru i Zadarskoj županiji građani osećaju istinsku sigurnost te da na zadarskim ulicama zavlada mir”, kazao je Bore Mršić, iz Kriminalističke policije PU zadarske.

Pri tome, Mršić je najavio i pojačane racije po zadarskim klubovima. “Ovo su osobe nedostojne za obavljanje poslova obezbeđenja. U narednom periodu poduzet ćemo više policijskih radnji kako bi se povećala sigurnost u klubovima”, rekao je.

Prema pisanju Zadarskog.hr, policija sumnja da su neki od privedenih zaštitara povezani s prodajom droge u noćnim klubovima u Zadru i da tako pokušavaju da kontrolišu tržište. Mišljenje je policije da je napad na Zadranina izazvan baš iz tih razloga i smatraju da ih je zatekao u trenutku konzumacije droge. Mršić je takođe najavio da će utvrditi i odgovornost obezbeđenja kluba koji su Zadranina odvojili od grupe iz toaleta ali nisu sprečili da ga udaraju van kluba. U Hajpu su inače angažovani radnici firme Klem Sekjuriti.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track