SEZONCU POSLUŽAVNIKOM ZDROBILI ZUBE: Dubrovčani šokirani napadom na radnike iz Slavonije, čekali do pola noći da daju iskaz policiji
Foto: Google Maps

brutalno

SEZONCU POSLUŽAVNIKOM ZDROBILI ZUBE: Dubrovčani šokirani napadom na radnike iz Slavonije, čekali do pola noći da daju iskaz policiji

Hrvatska -

U Dubrovnika na Pilama je sinoć došlo do fizičkog sukoba između petorice mladića. Kako je Index.hr potvrdila policija došlo je do sukoba između trojice iz Dubrovnika te dvojice mladića iz Slavonskog Broda.

Indexov čitalac tvrdi da su trojica brutalno napali sezonce koji su nakon svega bili prekriveni krvlju. Jedan od dvojice navodno je plakao i molio pomoć, imao je rasečeno čelo. Drugome je bila isečena ruka. Tvrdi i da je bilo puno svedoka.

Iz policije su nam na sve rekli samo kako istraga traje i da je došlo do sukoba.

"Zašto, zašto? Pomozite...", riječi su jednog napadnutog mladića tvrdi čitatlac Indeksa.

Uz njega je stajao njegov kolega, takođe sezonac iz Slavonije, sav u šoku sa rukom razrezanom do kosti. Njih dvojica, 25-godišnjak i 24-godišnjak iz Slavonskog Broda bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio juče oko 21.30 sati u Pilama, ispred restorana Orhan.

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su bili svedoci napada, bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svoevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu, tvrdi naš čitalac koji je zgrožen i postupanjem policije.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi naš čitalac, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u nameri da mu polomi zube. Polomili su mu zube i čelo.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Google Maps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track