EVO KO JE UBICA IZ ZAGREBA: Rođen u Vukovaru, radio kao taksista! Nije hteo da se preda policiji, već se ubio! Ubio 6 ljudi, poštedeo samo bebu koju je imao sa jednom od žrtava (VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivi masakr zaprepastio hrvatsku

EVO KO JE UBICA IZ ZAGREBA: Rođen u Vukovaru, radio kao taksista! Nije hteo da se preda policiji, već se ubio! Ubio 6 ljudi, poštedeo samo bebu koju je imao sa jednom od žrtava (VIDEO)

Hrvatska -

U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, u četvrtak uveče dogodilo se šestostruko ubistvo.

Preživela je samo beba koja nije povređena, ističu iz policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dete.

Hrvatski mediji prenose da je otkriven indentitet ubice. Ubica se zove Igor Nađ, rođen u Vukovaru 1983, a radio je kao taksista. Sa jednom od žrtava je imao i dete, smatra policija.

Taksi vozilo "škoda oktavia" koje je vozio pronađeno je pored naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice, nedaleko od Zagreba gde se ubio. On nije hteo da se preda već je počinio samoubistvo kad je izašao iz vozila.

Na adresi na kojoj se dogodilo ubistvo registrovana je firma Juri Žuri J.D.O.O., čiji je vlasnik Igor Nađ. Firma je registrovana 2019. godine.

Inače, Nađ nije ranije prijavljivan zbog pretnji ili porodičnog nasilja. Nije ranije evidentiran za krivična dela, nego samo 2016. i to za prekršaj iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke.

RTL piše kako su među ubijenima i dve sestre. Jedna od njih je za osam dana trebala da proslavi 35. rođendan. Ubijeni desetogodišnjak sin je jedne od sestara.

Tri žene i dete je ubica mučki usmrtio ispred kuće. Telo jednog muškarca je pronađeno u sobi, dok je drugi ležao u hodniku.

Kurir.rs/Index.hr/24sata.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja