MASAKR U ZAGREBU ZGROZIO I LEKARE: Ekipa Hitne koja je prva stigla na mesto zločina poslata na odmor da se psihički oporavi od jezivih slika!
Foto: Profimedia

brutalno

MASAKR U ZAGREBU ZGROZIO I LEKARE: Ekipa Hitne koja je prva stigla na mesto zločina poslata na odmor da se psihički oporavi od jezivih slika!

Hrvatska -

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dete ubijeni su u četvrtak uveče u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom od najstrašnijih zločina u novijoj hrvatskoj istoriji.

Nezapamćeno krvoproliće počinio je Igor Nađ koji je nakon masakra pobegao, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto posle 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gde je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Na mesto zločina u kući u Cimermanovoj zagrebačka Hitna pomoć uputila je tri ekipe lekara i tri vozila ali kad je prva ekipa došla na lice mesta, lekari su jedino mogli konstatuju smrt šest osoba, a bebu koja nije bila povređena odvezli su u KBC Zagreb. U međuvremenu je beba stara dva meseca prebačena u Dom za decu u Nazorovoj.

Mladi lekar koji se prvi našao na mestu krvoprolića kaže da je jako potresen jer je prizor bio zastrašujući. "Krvi je bilo na sve strane, a tela su izrešetana", rekao je on.

Ekipa koja je prva stigla na Kajzericu, kažu u zagrebačkoj Hitnoj pomoći, poslata je na odmor ne bi li se psihički pokušali oporaviti od strašnog prizora koji su zatekli.

Takođe, kažu da su se nažalost ostale dve ekipe odmah vratile u bazu jer nažalost nisu mogle pomoći ubijenima.

Kurir.rs/Jutarnji.hr Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja