KOMŠIJA OTKRIVA KAKAV SE PAKAO DOGAĐAO U ZAGREBU: Čuo sam pucnje i odmah pozvao policiju, sve sam video! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

KRVAVI PIR U ZAGREBU

KOMŠIJA OTKRIVA KAKAV SE PAKAO DOGAĐAO U ZAGREBU: Čuo sam pucnje i odmah pozvao policiju, sve sam video! (VIDEO)

Hrvatska -

Dan posle tragedije u Zagrebu, komšije su došle pred kuću porodice Tojagić i zapalili im sveće. Policija je završila uviđaj i skinula trake.

Podsetimo, Igor Nađ je ubio 6 ljudi - dve sestre, njihove roditelje, momka jedne od sestara, kao i dečaka (10). On je bio sin Maje Tojagić, sa kojom je Nađ bio u vezi. Zajedno su imali i bebu, rođenu u maju, a ona je jedina pošteđena u ovom krvavom piru.

"Malo sam poznavao Igora Nađa. Ja sam u pola deset zvao policiju. Sve sam video. On je pobegao, njega nije bilo. Čuo sam pucnje. Izašao sam napolje. Video sam i pozvao policiju, odmah su stigli. Nisu hteli da priđu bliže jer nisu imali pancire, bojali su se. Poznavao sam dobro porodicu", rekao je potreseni svedok Stjepan Grubina.

foto: Čitalac 24sata.hr

Brojne komšije su u šoku.

foto: Printscreen

"Ne znam ko je mogao da bude takav monstrum. Ta porodica je bila složna. Bilo je nekakvih trzavica, finansijskih, ali živeli su složno. Drago (deda) je vodio dete u školu. Ko je mogao to da uradi. Ne može biti veća tragedija. Drago je bio kod mene pre sedam dana. Od tada ga nisam video", rekao je jedan komšija.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja