UBIO MI JE SINA, VRAĆAM SE  IZ NEMAČKE: Oglasio se otac dečaka (10), najmlađe žrtva MASAKRA HRVATSKOG MONSTRUMA!
Foto: Facebook

porodična tragedija

UBIO MI JE SINA, VRAĆAM SE IZ NEMAČKE: Oglasio se otac dečaka (10), najmlađe žrtva MASAKRA HRVATSKOG MONSTRUMA!

Hrvatska -

ZAGREB - Otac dečaka (10) koji je ubijen i bivši vanbračni suprug Maje Tojagić, trenutno živi u Nemačkoj, gde je saznao strašnu vest.

"Ubio mi je sina", samo je rekao muškarac za Jutarnji list, potvrdivši da se sutra vraća u Hrvatsku.

Igor Nađ (36), koji je pre nego što je sebi oduzeo život, ubio je Maju Tojagić, s kojom je imao dete staro svega dva meseca, njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

Žrtve su Osim Maje i jenog sina, njen otac Dragomiru Tojagiću, majka Filjka Tojagić, sestra Josipa Tojagić i njen partner Davor Paušaku.

Ubica je poštedeo samo dvomesečno dete koje je imao sa Majom Toljagić i upravo je to, kako se saznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na konferenciji za novinare da je šestostruki ubica i samobica bio 36-godišnji taksista rođen u Vukovaru.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora koji je želeo da ostane anoniman, Igor Nađ je juče bliskom prijatelju nagovestio da će nešto da uradi. Sve se odigralo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gde je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je već oko 14 časova.

"Video sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sedio je u društvu nekog prijatelja odmah pored mene. U jednom trenuku sam čuo kako mu govori: "Ovo je poslednji put da me vidiš", rekao je izvor.

Kurir.rs/Jutarnji list

Foto Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track